lunes, 8 de marzo de 2010

Amb neu al cap!

Esta nevant, flocs de neu cauen sense parar sobre tots llocs. Les fosques voreres es veuen d'un blanc net preciós. A les finestres milers de flocs s'han estavellat contra els vidres. Les petjades queden marcades. Els gossos es vesteixen de blanc. El riu ja no te gespa, ara té un mantell blanquinós. La sorra de la platja se'n va per a deixar pas als petits flocs de neu.
És molt bonic veure tot nevat. Camines pel carrer i veus milers de flocs de neu que venen contra tu, et vesteixen de blanc i no pots evitar treure un somriure mentre mires al cel i penses en ell. Es molt bonic si. A Sant Adrià està nevant, Sant Adrià et diu adéu.

You would not believe your eyes if ten million fireflies lit up the world as I fell asleep... - Owl city

3 comentarios:

Pauliita! dijo...

q pasada q este nevando!!!!
bueno...oy es el dia...aora es el momento...
a partir de aora...una nueva vida!
teqiiero

eeLi dijo...

Me encanta la foto, hoy me a encantado todo, la calle parecía una estampa... casi me mato en la carretera, me e muerto de frio, e gritado, y e reido muchisisisisisimo, solo me a faltado una cosa para que el dia fuera redondo... no lo sabes? que estuvieras tuu(L)
PD: me encanta el final del texto..

tequierooooo(L)

A. dijo...

l'estic llegint tot i esperava a comentar al final, però no puc evitar comentar aquí!!!
Primer que m'encanta aquesta foto (com totes les altres!! són genials!) i el text també! va ser un dia super espacial... i m'ha fet gràcia perquè a mi també em va agafar per escriure xD

Segueixo llegint :)
Alba